fredag 20. desember 2013

Wraps med røkt laks

150 g einerrøkt laks i tynne strimler
10 mandelpoteter
5 store potetlefser
1 grønt eple (i små terninger)
1 rødløk (finhakket)
1/2 boks cremé fraiche
1/2 boks lettrømme
1 potte fersk dill (finhakket)
Salt og grovmalt pepper

Kutt laksen i tynne små strimler og ha i en bolle. Kok mandelpotetene forsiktig så de ikke smuldrer opp, la potetene avkjøles og del dem i fire. Ha i bollen sammen med laks.

Vend forsiktig inn rømme og cremé fraiche. Tilsett eple, rødløk og fersk dill i ønsket mengde.Smak til med dill, salt og pepper.

Del blandingen opp i fem like store deler og smør hver lefse. Rull tett sammen og del lefsene opp i fire til fem like store deler. Kjøles ned minst 1 time før servering.
Her er det ingen fasit, men fritt frem til å prøve seg frem med ulike typer fisk og krydder. Dette er perfekt å ha med seg på koldtbordet i julen eller som en liten julelunch.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar