fredag 13. juli 2012

Quesodilla med kylling

400 g kyllingfilet i strimler (eller kyllingkjøttdeig)
1 stor gul løk (finhakket)
2 vårløk (grovhakket)
2 fedd hvitløk (finhakket)
1 rød chilli (finhakket)
100 g nøytral smøreost
100g revet ost
1 ts malt spisskummin
3 - 4 ts tacokrydder
1 ss korianderfrø
4 store tortilla
Salt og grovmalt pepper
Olivenolje

Varm olivenolje i en panne på medium sterk varme og stek løken gyllen sammen med hvitløk og chili. Når løken begynner å bli klar har du i vårløk og kumin. Rør godt sammen og sett til side.

Stek kyllingen på sterk varme i olje og tilsett tacokrydder. Når kyllingen nesten er gjennomstekt har du over den stekte løken.

Mos korianderfrø i en morter og bland sammen med smøreosten. Spre et tynt lag smøreost på hver lefse.
Legg 1/4 av kyllingblandingen i hver lefse. Fyll de også med salatbønner, mais, paprika, jalapeñjo eller hva enn du ønsker. Rull sammen og topp rullene med ost. Stekes i ca 10 minutter i stekeovn på 160 grader.
Dette er et fantastisk alternativ til fredagstacoen. Serveres med tortillachips og rømme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar