torsdag 28. juni 2012

Svinebiff med fetaost og spinat

400 g svinebiff i tykke skiver
2 gule løk i tynne skiver
1 stor pose bladspinat
1/2 glass fetaost
3 ts oregano
2 ts paprikapulver
1 ss smør
Salt og grovmalt pepper
Olivenolje

Sett stekeovnen på 180 grader. Gni biffene godt inn med salt og grovmalt pepper. Varm 1 ss olivenolje i en stekepanne og brun biffene raskt på begge sider.

Smelt smøret i samme panne og stek løken gylden. Ha litt olje i en ildfast form og legg i spinat og 
Hell litt olje i en ildfast form. Legg først i spinat, så løk og biffene på toppen. Krydre biffene med oregano og paprikapulver.

Knus fetaosten med en gaffel sammen med litt olje fra glasset og dryss dette på toppen av biffene. Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 10 minutter til kjøttet er gjennomstekt.
Dette serveres med kokt pasta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar